Animatie stage

Ben jij op zoek naar een leuke animatie stage in de provincie Noord-Brabant? Wij zijn op zoek naar echte kindervrienden!

Je werkzaamheden

Iedere zomer bruist het op camping Bovensluis van de activiteiten. In de kinderclub wordt er volop geknutseld, gespeeld, gesport en gespeurd. Ook podiumentertainment behoort tot het aanbod. Het succes van het programma hangt grotendeels af van de inzet van het animatieteam. Daarom zijn wij op zoek naar gepassioneerde stagiairs.

  • Straal jij enthousiasme uit?
  • Weet jij mensen te motiveren?
  • Vind jij het leuk om activiteiten voor te bereiden en uit te voeren?
  • Haal jij voldoening uit stralende kindergezichten en blije ouders?
  • Ben jij beschikbaar in de zomervakantie?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Animatie stage bij Bovensluis

Camping Bovensluis is een gezellige familiecamping op de rand van de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Wij zijn niet aangesloten bij een grote keten en dat heeft zo zijn voordelen:

Persoonlijke aandacht

Wij werken met een klein, hecht team, waar je altijd met je vragen terecht kunt. Je wordt intensief en persoonlijk begeleid. Jij kent iedereen en iedereen kent jou!

Veel ruimte voor eigen inbreng

Er is geen hoofdkantoor wat de programma’s vaststelt en bepaalt via welk protocol je de activiteit dient uit te voeren. Wij staan open voor jouw creatieve ideeën.

Veel afwisseling

De meeste gasten verblijven de gehele zomer op camping Bovensluis. Hierdoor bieden wij iedere week een compleet nieuw programma aan.
Bij grote vakantieketens, met veel naamsbekendheid, heb je vaak te maken met een wisselend publiek. Mensen vertoeven hooguit 2 weken op het park. Hierdoor is het niet noodzakelijk om veel variatie aan te brengen in het programma aanbod. Dezelfde activiteiten worden regelmatig herhaald.
In ons geval betekent kleinschaligheid dus ook: veel afwisseling!

Persoonlijk contact met de doelgroep

Vanwege de relatief korte verblijfsduur van de gasten op grote parken, blijven de contacten met je doelgroep vaak oppervlakkig. Voordat je de kinderen bij naam kent, gaan ze weer huiswaarts. Op camping Bovensluis bouw je een hechte band op met de kinderen en zij met jou! Je trekt 6 weken lang met ze op en dat zorgt vaak voor een emotioneel afscheid aan het einde van de vakantie. Vrienden voor het leven!

Wat bieden wij jou?

Overweeg jij een animatie stage bij camping Bovensluis? Wij zijn een erkend leerbedrijf. Behalve bovenstaande voordelen hebben wij jou het volgende te bieden:

  • Een gezellige sfeer en een onvergetelijke tijd!
  • Een leerzame stage
  • Gratis verblijf op het park (inclusief Wifi)
  • Stagevergoeding

Sfeerimpressie

Bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie van ons park en je werkzaamheden.

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd om je animatie stage te volbrengen op camping Bovensluis? Stuur ons dan een email waarin je aangeeft hoe gemotiveerd je bent. Daarnaast willen we graag weten wat jij allemaal in je mars hebt, dus we ontvangen graag je CV. Stuur dan een mail naar camping@bovensluis.nl