Bootverhuur in Willemstad

Gelegen langs het Hollands Diep, is camping Bovensluis de ideale uitvalsbasis voor de sportvisser. Wilt u dit geliefde visgebied ook eens vanaf het water bevissen, dan bent u van harte welkom bij onze bootverhuur in Willemstad.

De bootverhuur in Willemstad vereist geen vaarbewijs

Voor het besturen van de boot is geen vaarbewijs vereist. Het vaartuig heeft een afmeting van 4,65 x 2,20 meter, een 15 PK motor en beschikt over twee (of desgewenst drie) zitplaatsen. Voor de sportvisser is de Marcraft boot van alle gemakken voorzien. Met een elektromotor benadert u uw vangst geruisloos en met de fishfinder weet u exact waar u uw hengel succesvol kunt uitwerpen. Maar ook wanneer u de hengels thuis laat is het op het water heerlijk toeven. Een boottochtje is daarom niet alleen leuk voor de vissers onder ons, maar ook als gezinsuitje. Met de picknickmand aan boord kun je op het water veel plezier beleven. Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Vissen op snoekbaars

Het Hollandsch Diep is een brede rivierarm in Zuid-Holland. Hij loopt vanaf het punt waar de Amer en de Nieuwe Merwede samenvloeien tot aan de Haringvlietbrug waar het Hollandsch Diep overgaat in het Haringvliet. Het is een zeer geliefd viswater, waar de sportvisser graag een eindje voor wil rijden. Onder gunstige weersomstandigheden zijn er zelfs veel Duitse visliefhebbers op het water te vinden. Vooral de snoekbaars wil in het Hollands Diep goed gedijen. Het is dan ook niet vreemd dat het NK snoekbaarsvissen hier regelmatig neerstrijkt.

Recreatief varen

Wilt u graag recreatief varen? Ook dan kunt u terecht bij de bootverhuur in Willemstad. Vanuit onze thuishaven vaart u eenvoudig naar natuureiland Tiengemeten en ook nationaal park de Biesbosch is bereikbaar.

Natuureiland Tiengemeten

Tiengemeten is het allerlaatste echte eiland van Zuid-West Nederland. In 2006 is Tiengemeten omgevormd van landbouwgrond naar natuur, met een grote variatie aan landschappen. Hierdoor treft u op het eiland een grote rijkdom aan planten en dieren. Kinderen kunnen op Tiengemeten de natuur optimaal beleven. Speciaal voor hen is er de Speelnatuur; een natuurparadijs met water, zand, flauwe oevers en veel meer. Je kunt hier heerlijk ravotten en vies worden. Huur een boot bij de bootverhuur in Willemstad en vaar naar een eiland vol ongerepte wildernis en ouderwetse stukjes platteland.

Nationaal Park de Biesbosch

Nationaal Park De Biesbosch is een beschermd natuurgebied. Het is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Dat betekent onder andere dat je er veel wilgenvloedbossen en kreken vindt. Bij het zien van de ruige en hoog opgaande wilgenbossen vergeet je dat je in Nederland bent. Het waterrijke gebied is het beste te verkennen per boot. De Biesbosch varen is De Biesbosch ervaren! Wilt u een echte boottocht maken, dan is dit unieke nationale park vanaf de bootverhuur in Willemstad bereikbaar.