Home » Chalet

scheidingslijn

Chalet

Camping Bovensluis verhuurt compleet ingerichte chalets, stacaravans en trekkershutten voor het hele gezin.

Stacaravans

Camping Bovensluis beschikt over een grote diversiteit aan caravans voor de verhuur. De stacaravans hebben allemaal een eigen identiteit, waardoor overnachten in deze accommodatie elke keer weer anders is. Alle caravans beschikken over een volledig ingericht keukenblok en een eigen douche en toilet. De huurprijs is afhankelijk van de grootte en de ligging van de caravan. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen een standaard en een plus caravan.

Chalets aan het water

Verhuur caravan standaard

De standaard caravan beschikt over een volledig ingerichte keuken annex woonkamer, een eigen douche en toilet. De accommodatie heeft maximaal 2 slaapkamers, waarvan één met tweepersoonsbed, en biedt plaats aan vier personen. De standaard caravans liggen verspreid over het park. U kunt zelf de gewenste locatie kiezen, behoudens de plaatsen aan het water.

Verhuur caravan plus

Ook de plus caravan is voorzien van een volledig ingerichte keuken annex woonkamer, een eigen douche en toilet. Daarnaast voldoet deze caravan aan tenminste één van de twee onderstaande kenmerken:
1) Het betreft een caravan gelegen aan de visrijke vijver. U heeft een prachtig uitzicht over het water en kunt vanaf uw eigen terras uw hengel uitwerpen.
2) De caravan beschikt over 3 of meer slaapkamers. Deze caravans zijn uitermate geschikt voor grotere gezinnen of verhuur voor groepsaccommodatie.

Veel keuzemogelijkheden

Gezien de grote verscheidenheid aan caravans is het niet mogelijk ze allemaal afzonderlijk op onze website te beschrijven. Mocht u interesse hebben in een huurcaravan, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Op basis van uw wensen kunnen wij u een passend voorstel doen.

Chalets

Een chalet wordt vaak vergeleken met een stacaravan. Er is echter toch een verschil tussen beide accommodaties. Dit zit vooral in de mate van comfort, de ruimte en de uitstraling van een chalet. Wilt u tijdens uw vakantie net wat meer luxe ervaren? Kies dan voor dit type accommodatie.

Verhuur chalet type Hout

De houten chalets hebben een mooie, karakteristieke uitstraling. De huisjes zijn voorzien van een volledig ingerichte open keuken, woonkamer met televisie, douche en toilet. Het aantal slaapkamers varieert van 2 tot 3 ruimtes. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot maximaal 6 personen. De houten blokhutten liggen centraal op het park, dichtbij de algemene voorzieningen.

Houten Chalet Type A

Houten Chalet Type B5

Houten Chalet Type B

Houten Chalet Type D1

Verhuur chalet type Blanc

De blanke chalets, zijn veelal uitgevoerd in wit kunststof en hebben daarmee een frisse uitstraling. De huisjes zijn voorzien van een volledig ingerichte open keuken, woonkamer met televisie, douche en toilet. Het aantal slaapkamers varieert van 2 tot 3 ruimtes. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot maximaal 6 personen. De blanke chalets hebben allen zicht op het water. Een aantal van deze accommodaties liggen zelfs direct aan het water. U kunt hier vanaf uw eigen terras uw hengel uitwerpen.

Chalet D16 (Custom)

Chalet Blanc Type D16

Chalet A6 (Custom)

Chalet Blanc Type A6

Chalet C30(Custom)

Chalet Blanc Type C30

Chalet C27 (Custom)

Chalet Blanc Type C27

Verhuur chalet type Marron

De Marron chalets zijn de nieuwste accommodaties op het park. Deze huisjes zijn allen identiek en beschikken over een volledig ingerichte open keuken, woonkamer met televisie, douche en toilet. De accommodaties hebben 3 slaapkamers. Twee slaapkamers herbergen een stapelbed. De derde slaapkamer heeft twee losse bedden, die desgewenst dienst kunnen doen als tweepersoonsbed. In totaal is er plaats voor 6 personen.  De Marron chalets vormen een gezamenlijk laantje ter hoogte van het authentieke fort en liggen daarmee centraal op het park.

Chalet Marron(Custom)

Splinternieuwe Chalets type Marron

Trekkershutten

Een trekkershut is een eenvoudige, maar populaire verblijfsvorm. Ideaal wanneer u een fiets- of wandeltocht maakt en op doorreis bent. De huisjes zijn per nacht te huur en daarmee geschikt voor kort verblijf.

Trekkershut Recreatiepark Bovensluis

Verhuur trekkershut Luxe

De luxe trekkershutten zijn weliswaar compact, maar van alle gemakken voorzien. Zo beschikken de huisje over een volledig ingericht keukenblok, een zitgelegenheid met televisie en een douche met toilet. De accommodatie heeft twee slaapkamers, die plaats bieden aan twee stapelbedden en een los bed. De hut is dus geschikt voor maximaal 5 personen. U verblijft op een zeer aantrekkelijke locatie, direct aan de visrijke vijver.