Restaurant in Willemstad

Zoekt u een restaurant in Willemstad? Bij Fort Bovensluis kunt u eten en drinken in historische sferen. Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een eeuwenoud fort, wat deel uitmaakt van de Zuiderwaterlinie. Tegenwoordig biedt het oude verdedigingswerk plaats aan een sfeervol restaurant. Ondanks de nostalgie die het pand uitstraalt, ontbreekt het niemand op het fort aan moderne gemakken.

Smakelijk eten

Onze huiskok bereidt graag een smakelijke maaltijd voor u. Maak een keuze uit onze uitgebreide menukaart of laat u verrassen door een voordelig dagmenu.

Seizoensgerechten

Wij houden in onze keuken rekening met speciale feestdagen en producten van het seizoen. Zo kunt u rond april een aspergespecialiteit verwachten en wordt er later in het jaar een mossel- en haring hap avond georganiseerd.
Met de feestdagen kunt u genieten van complete drie gangen menu’s voor een aantrekkelijke prijs.

Alles naar wens

Komt u met een groot gezelschap, dan kan er een buffet voor u worden samengesteld. Samen met onze kok bespreekt u uw wensen. Ook een BBQ, high tea of kookworkshop behoren tot de mogelijkheden. Wij bieden u graag een aanbod op maat.

Kinderspeelruimte

Als de bordjes leeg zijn en de magen goed gevuld, wilt u graag nog even natafelen. Kinderen willen hun nieuw opgedane energie echter het liefst meteen weer kwijt. Bij Fort Bovensluis is dit geen probleem. Terwijl u nog even na geniet met een lekkere kop koffie of een goed glas wijn, vermaken de kinderen zich prima in de aangrenzende speelruimte. Voor de allerkleinsten is er een klimtoestel. De oudere jeugd beleeft veel plezier met de poolbiljart, airhockey of tafelvoetbal.

Feestlocatie

Heeft u iets te vieren? U kunt Fort Bovensluis ook afhuren voor een jubileum, verjaardag, huwelijk of bedrijfsfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u met uw gezelschap alleen een hapje eten of graag een spetterend muziekfeest organiseren? Alles kan in ons restaurant in Willemstad. U maakt uw feestavond compleet met een overnachting in het aangrenzende recreatiepark.  Klik hier voor de diverse huuraccommodaties.

Openingstijden

In de zomermaanden is Fort Bovensluis dagelijks geopend. Van september t/m april opent het restaurant in Willemstad haar deuren alleen voor speciale gelegenheden, zoals uw trouwfeest, jubileum of babyshower. Wilt u graag meer informatie? Wij zijn het gehele jaar telefonisch of per email te bereiken. Mail naar fort@bovensluis.nl of bel 0168-472568.

Waar is het restaurant in Willemstad gevestigd?

Het eeuwenoude Fort Bovensluis neemt een prominente plaats in op camping Bovensluis. Het restaurant in Willemstad bevindt zich net buiten de vesting, middenin de polder. Vanaf het terras van Fort Bovensluis heeft u een schitterend uitzicht over het Hollands Diep. De camping beschikt over een ruime eigen parkeerplaats, met voldoende gratis parkeergelegenheden.