Voorzieningen

Met een eigen restaurant, snackbar, animatieteam en buitenzwembad, hoeft u ons park in principe niet te verlaten. Er zijn voldoende voorzieningen om uw vakantie optimaal te benutten.

Receptie

Bij de receptie kunt u terecht voor een klein assortiment levensmiddelen en de ochtendkrant. Is uw gasfles leeg? Geen paniek! Ook gasflessen zijn via de receptie te verkrijgen. Uiteraard zijn de receptiemedewerkers ook het aanspreekpunt voor al uw vragen en informatie over de omgeving.

Fietsverhuur

Wilt u de omgeving per fiets gaan verkennen? Dat is zeker de moeite waard! In de streek zijn diverse mooie fietsroutes uitgezet, met in de zomermaanden voorzieningen voor een oversteek per veerpont. Recreatiepark Bovensluis verhuurt standaard fietsen per dag of per week. Op aanvraag zijn er enkele kinderfietsen en kinderzitjes beschikbaar.

Recreatieplas

Rondom het authentieke Fort Bovensluis ligt nog een gedeelte van de eeuwenoude fortgracht. Dit water neemt een prominente plaats in op het park. De visliefhebber kan hier zijn hart ophalen, maar ook voor recreatie op het water is de gracht uitermate geschikt. Het park verhuurt hiertoe kano’s en waterfietsen.

Internet

Internet op uw staanplaats of in uw accommodatie is mogelijk tegen betaling. Tarieven en inlogcodes zijn verkrijgbaar via de receptie. De aangekochte code kunt u op verschillende apparaten gebruiken, maar niet tegelijkertijd. Wilt u gratis gebruik maken van internet, dan verwijzen wij u naar de wifizone in ons restaurant.

Sanitaire voorzieningen

Verspreidt over het park vindt u een viertal toiletgebouwen. Voor het gebruik van de douche heeft u geen muntjes nodig. Middels een druk op de knop in de muur beschikt u 5 minuten lang over warm water.

Wasserette

Op vakantie houdt u zich liever niet bezig met huishoudelijke klussen, maar als de bodem van uw koffer in zicht is, kunt u altijd gebruik maken van de wasserette op het park. U heeft de beschikking over twee grote Miele wastrommels en een droger. Als de was dan toch moet gebeuren, kunt u beter maar in één keer klaar zijn! Wasmiddel en munten voor de machines zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Horeca voorzieningen

U hoeft zich tijdens uw verblijf op recreatiepark Bovensluis niet druk te maken over het eten. Voor een ontbijt, lunch of diner kunt u terecht in één van onze horeca gelegenheden. Het park beschikt over een gezellige snackbar en een sfeervol restaurant in een nostalgisch fort. Lees hier meer over onze horeca voorzieningen.

Zwembad

Bij mooi weer kunt u vrij gebruik maken van het openluchtzwembad. Het bad heeft een diepte van 1.37 meter en een afmeting van 7 x 14 meter. Speciaal voor de aller kleinsten is er een poedelbadje. Bent u niet zo’n waterrat? Dan zijn er genoeg zonnige plaatsen op de aangrenzende ligweide.

Hollands Diep

Recht tegenover het park, achter de dijk ligt het Hollands Diep. Een prachtig water, wat ontsloten is middels een wandelpad vanaf de camping. De roofvisser kan hier zijn hart ophalen, maar het is langs de waterkant ook heerlijk recreëren.

Speeltuinen en sportvelden

De speeltuinen en sport voorzieningen op het park zijn allen vrij toegankelijk en gratis te gebruiken. Het park beschikt over een voetbalveld, tennisbaan, volleybalnet en tafeltennistafel. Voor de kinderen zijn er, verspreid over het terrein, diverse kleine speelplaatsen en één centrale grote speeltuin.

Animatie

In de zomervakantie is er voor de kinderen een animatieteam actief. In het Draak Droepie Clubhuis wordt er volop geknutseld, gespeeld, gesport en gespeurd. Klik hier voor meer informatie over het animatieprogramma.