Home » Etalage » Huur een boot

scheidingslijn

Huur een boot

Bootverhuur in Willemstad

Gelegen langs het Hollands Diep, is camping Bovensluis de ideale locatie voor de sportvisser. Behalve op het park, zijn er in de omgeving ook voldoende mogelijkheden om uw hengeltje uit te werpen. In de zomer van 2015 kan dat niet alleen vanaf de oever, maar ook midden op het water! Huur een boot en kies het ruime sop op het Hollands Diep.

Iedereen kan varen

Voor het besturen van de boot is geen vaarbewijs vereist. Het vaartuig is voor de sportvisser van alle gemakken voorzien. Maar ook wanneer u de hengels thuis laat is het op het water heerlijk toeven. Een boottochtje is daarom niet alleen leuk voor de vissers onder ons, maar ook als gezinsuitje. Met de picknickmand aan boord kun je op het water veel plezier beleven. Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Het walhalla voor de snoekbaars

Het Hollandsch Diep is een brede rivierarm in Zuid-Holland. Hij loopt vanaf het punt waar de Amer en de Nieuwe Merwede samenvloeien tot aan de Haringvlietbrug waar het Hollandsch Diep overgaat in het Haringvliet. Het is een zeer geliefd viswater, waar de sportvisser graag een eindje voor wil rijden. Onder gunstige weersomstandigheden zijn er zelfs veel Duitse visliefhebbers op het water te vinden. Vooral de snoekbaars wil in het Hollands Diep goed gedijen. Het is dan ook niet vreemd dat het NK snoekbaarsvissen hier regelmatig neerstrijkt.