Home » Etalage

Etalage

Karper vissen

In februari is onze visvijver aangevuld met maar liefst 600 kilo karper. U kunt deze zomer dus weer naar hartenlust karper vissen op ons park. Een visvergunning kost u slechts € 1,00 per dag. Boek een kampeerplaats aan het water of huur een accommodatie met eigen vlonder. (meer…)

Nieuwe trekkershutten

De trekkershutten op camping Bovensluis zijn geliefde accommodaties. De compacte huisjes langs het water zijn van alle gemakken voorzien. Ze beschikken over een keukenblok, douche, toilet en zitgelegenheid met televisie. (meer…)

Moonlight zwemmen

Elke zomer is het goed toeven aan ons zwembad, maar dit jaar wil iedereen tot in de late uurtjes blijven. Als de zon onder is en de duisternis valt, wordt het zwembad een waar schouwspel. Elke minuut  verandert het water van kleur. De nieuwe verlichting maakt het bad extra sfeervol!

(meer…)

Roofvogelshow

Met Pinksteren is een spectaculaire roofvogelshow bij uw verblijf inbegrepen.
Huurt u met Pinksteren één van onze accommodaties, of heeft u een mooie plaats uitgezocht voor uw caravan, dan kunt u gratis genieten van een spraakmakende roofvogeldemonstratie. (meer…)

Virtual tour online

Kom alvast in de vakantiesferen en bezoek de camping online. Met onze nieuwe virtual tour maakt u vanuit uw luie stoel een wandeling over het park. Zoek een mooie staanplaats of accommodatie en bekijk alvast hoe u van daaruit het snelst in het zwembad plonst of aanschuift in ons restaurant.

(meer…)

Huur een boot

Gelegen langs het Hollands Diep, is camping Bovensluis de ideale locatie voor de sportvisser. Behalve op het park, zijn er in de omgeving ook voldoende mogelijkheden om uw hengeltje uit te werpen. In de zomer van 2015 kan dat niet alleen vanaf de oever, maar ook midden op het water! Huur een boot en kies het ruime sop op het Hollands Diep.

(meer…)

Nieuwe chalets

In het voor- en naseizoen is er door onze buitendienst hard gewerkt aan het realiseren van een tiental nieuwe chalets. De chalets zijn allen identiek en zijn gesitueerd naast het oude fort. De accommodaties zijn volledig gerenoveerd en van plafond tot vloer onder handen genomen. De inrichting is hedendaags en verzorgd door Instyle concepts. De wanden zijn verfraaid met unieke, handgemaakte schilderijen, vervaardigd door studenten van de kunstacademie. Zij vereeuwigden onder andere de mooie vesting Willemstad en unieke plekjes op het recreatiepark.

(meer…)