Home » Etalage » Karper vissen

scheidingslijn

Karper vissen

Karper vissen

In februari is onze visvijver aangevuld met maar liefst 600 kilo karper. U kunt deze zomer dus weer naar hartenlust karper vissen op ons park. Een visvergunning kost u slechts € 1,00 per dag. Boek een kampeerplaats aan het water of huur een accommodatie met eigen vlonder.

Vissen vanaf uw eigen terras

Camping Bovensluis biedt diverse mogelijkheden om de hengel vanaf uw eigen terras uit te werpen.
Heeft u een eigen tent, caravan of camper? Huur dan een kampeerplaats direct aan het visrijke water.
Heeft u geen eigen kampeermiddel? Niet getreurd! Langs onze visvijver zijn ook diverse accommodaties te huur.
Onze eenvoudige, maar zeer complete trekkershutten huurt u al per nacht en zijn dus ideaal voor een korte visvakantie. Wilt u er wat langer tussenuit? Dan kunt u een chalet of caravan huren voor een week, weekend of midweek. Voor de tarieven verwijzen wij u graag naar onze actuele prijslijst.

Karper vissen in de omgeving

Niet alleen op ons park kunt u volop karper vissen. Camping Bovensluis ligt zeer gunstig ten opzichte van het  Hollands Diep, Haringvliet en Volkerak. Drie zeer geliefde viswateren. Het Hollands Diep is de benaming voor een grote rivierarm in Nederland, die in verbinding staat met de Rijn en de Maas. Het is een belangrijk onderdeel in de vaarroute van Rotterdam naar Antwerpen. Bij Numansdorp splitst het Hollandsch Diep zich in het Haringvliet en het Volkerak.

Beroemd in binnen- en buitenland

Het Volkerak, Haringvliet en Hollands Diep worden in binnen- en buitenland geroemd om hun waterkwaliteit en meer dan gezonde visbestand. Snoeken van ruim 1,20 meter, snoekbaarzen groter dan 1 meter en prachtig gekleurde baarzen van ruim over de 3 kg behoren zeker tot de mogelijkheden. Daarnaast dienen bovenstaande wateren regelmatig als wedstrijdwater van het NKS (Nederlands Kampioenschap Snoekbaarzen).

Huur een visboot

Wilt u het Hollands Diep niet vanaf de wal bevissen, maar kiest u liever het ruime sop? Huur dan een visboot! De boten zijn voorzien van een 15 PK benzine motor en een elektrische buitenboordmotor. Daarnaast is er een fishfinder aanwezig om de vangst nog succesvoller te maken. Een vaarbewijs is niet nodig, dus iedereen mag de schuit besturen. De boot beschikt standaard over 2 zitplaatsen. Op aanvraag is een derde stoel monteerbaar.