Echte visliefhebbers kunnen op ons park gebruik maken van de grote visvijver, die bij velen bekend staat als de karpervijver.Er zijn diverse karpersoorten te vangen, dus neem je beste hengel mee. Naast karpers zijn ook snoekbaars, brasem en voorn vaste bewoners van de karpervijver.

Viswedstrijd en kampioenschap

Regelmatig worden er viswedstrijden georganiseerd door visverenigingen en ook worden hier kampioenschappen gehouden. Op onze website publiceren wij de datums van de wedstrijden.

Vissen in de omgeving van de karpervijver

Wilt u op visvakantie? Camping Bovensluis ligt zeer gunstig ten opzichte van het  Hollands Diep, Haringvliet en Volkerak. Drie zeer geliefde viswateren. Het Hollands Diep is de benaming voor een grote rivierarm in Nederland, die in verbinding staat met de Rijn en de Maas. Het is een belangrijk onderdeel in de vaarroute van Rotterdam naar Antwerpen. Bij Numansdorp splitst het Hollandsch Diep zich in het Haringvliet en het Volkerak.

Beroemd in binnen- en buitenland

Het VolkerakHaringvliet en Hollands Diep worden in binnen- en buitenland geroemd om hun waterkwaliteit en meer dan gezonde visbestand. Snoeken van ruim 1,20 meter, snoekbaarzen groter dan 1 meter en prachtig gekleurde baarzen van ruim over de 3 kg behoren zeker tot de mogelijkheden. Daarnaast dienen bovenstaande wateren regelmatig als wedstrijdwater van het NKS (Nederlands Kampioenschap Snoekbaarzen).