Voor een perfecte visvakantie

Wilt u op visvakantie? Camping Bovensluis ligt zeer gunstig ten opzichte van het  Hollands Diep, Haringvliet en Volkerak Drie zeer geliefde viswateren. Het Hollands Diep is de benaming voor een grote rivierarm in Nederland, die in verbinding staat met de Rijn en de Maas. Het is een belangrijk onderdeel in de vaarroute van Rotterdam naar Antwerpen. Bij Numansdorp splitst het Hollandsch Diep zich in het Haringvliet en het Volkerak.

Beroemd in binnen- en buitenland

Het VolkerakHaringvliet en Hollands Diep worden in binnen- en buitenland geroemd om hun waterkwaliteit en meer dan gezonde visbestand. Snoeken van ruim 1,20 meter, snoekbaarzen groter dan 1 meter en prachtig gekleurde baarzen van ruim over de 3 kg behoren zeker tot de mogelijkheden. Daarnaast dienen bovenstaande wateren regelmatig als wedstrijdwater van het NKS (Nederlands Kampioenschap Snoekbaarzen).

Gratis trailerhelling

Heeft u een eigen visboot? In de nabije omgeving zijn er diverse gratis mogelijkheden om uw boot te water te laten. Zo kunt u onder andere terecht in Willemstad of Numansdorp. Beschikt u niet over een eigen boot, dan kunt u bij recreatiepark Bovensluis ook een boot huren. U heeft hiervoor geen vaarbewijs nodig.
Blijf u liever op het vaste land? Geen probleem. Ook vanaf de wal kunt u zeer succesvol uw hengel uitgooien.

Visvakantie bij Bovensluis

Speciaal voor de mensen die graag op visvakantie gaan, heeft camping Bovensluis huuraccommodaties waarbij u uw boot “in het zicht” kan parkeren. Tevens is er gedacht aan een stroomaansluiting om de accu van uw visboot op te kunnen laden. Wij zijn dus volledig op u ingericht.

Vissen op het park

Kunt u er geen genoeg van krijgen? Dan is er ook op het park nog de mogelijkheid om uw hengeltje uit te werpen. Bovensluis herbergt een eeuwenoud fort, waarvan de fortgracht nog deels intact is. Dit is een prima viswater, waar volop karper en brasem gevangen wordt. Wilt u uw visvakantie echt optimaliseren? Huur dan een accommodatie of staanplaats langs het water. U kunt dan vanaf uw eigen terras de rijke visstand ervaren.