Camping

Camping Bovensluis gaat sluiten.
Vanaf het seizoen 2023 wordt de camping volledig geherstructureerd naar een duurzaam recreatiepark. Deze herontwikkeling is nodig om het park Fort Bovensluis klaar te stomen voor een toekomstbestendige manier van recreëren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID

Vakantie vieren op camping Bovensluis krijgt een totaal andere dimensie. Het houden van vakantie en het indelen van vrije tijd en de snelheid waarmee dat verandert noodzaakte de voormalig eigenaar om op zoek te gaan naar herfinanciering van het park. De ligging van de camping is geschikt voor hobby vissers, wandelaars en fietsers. In de nieuwe opzet is ruimschoots plaats voor recreatie aan een van de vele plassen die er worden aangelegd en komt er horeca, fitness en zwemgelegenheid voor bezoekers van het park en passanten.

Bovensluis ligt op loopafstand van het Hollands Diep. Vestingstad Willemstad ligt op 2,5 kilometer afstand. Een stadje met een rijke historie en met diverse terrassen en restaurants gesitueerd rondom de oude haven. Bovenstad ligt 10 autominuten van snelweg A29, afslag Willemstad.

VAKANTIE MET HET HELE GEZIN

Het nieuwe Fort Bovensluis wordt geschikt voor groepen en familie of vriendenvakanties, van 2 tot en met 12 personen. Een reeks van grote en kleinere huizen die per weekend of per (mid)week te huur komen en die eigendom zijn van particuliere beleggers. Reserveringen, boekingen en het onderhoud van het park worden door een professionele partij verzorgd, zodat alles er altijd tip-top bijstaat.

Fort Bovensluis als familie vakantiepark heeft in de periferie van uitjes ook prima mogelijkheden voor een bezoek aan diergaarde Blijdorp of de Zoo in Antwerpen. Bezoek de Efteling, ga eindeloos wandelen door de Rucphense bossen of ga watersporten in Zeeland. Kortom; tijdens een vakantie bij Bovensluis komt u tijd te kort!

STEDENTRIPS

Door de strategische ligging van Fort Bovensluis in Brabant, zijn vele steden goed bereikbaar. U bent binnen een uur in Roosendaal (21 km, Rosada Fashion Outlet), Bergen op Zoom (34 km), Breda (43 km), Rotterdam (36 km), Antwerpen (69 km), Zierikzee (42 km), Goes (72 km) en Middelburg (92 km).

DAGJE NAAR HET STRAND

Een lekker dagje luieren op het strand behoort ook tot de mogelijkheden. Camping Bovensluis ligt op enkele kilometers van dagstrand “de Banaan” in Ooltgensplaat, maar in slechts 50 minuten rijdt u ook naar de kust van het land en zet u uw voeten in het zand bij Ouddorp, Renesse of Burgh Haamstede. Deze stranden staan bekend als één van de mooiste, breedste en schoonste stranden van Nederland.

LOGEREN IN BRABANT

Vanwege de unieke ligging, de voorzieningen op het park en het activiteitenaanbod, kunt u eind 2023 op Fort Bovensluis genieten van een heerlijke en onbezorgde vakantie. Lekker actief of eindeloos luieren. Veel mag, weinig niet. Meer informatie volgt.