Feestzaal in Willemstad

Zoekt u een feestzaal in Willemstad? Bij Fort Bovensluis kunt u feesten in historische sferen. Zoals de naam al doet vermoeden is de feestlocatie gevestigd in een eeuwenoud fort, wat deel uitmaakt van de Zuiderwaterlinie. Tegenwoordig biedt het oude verdedigingswerk plaats aan een sfeervol restaurant, annex feestzaal. Ondanks de nostalgie die het pand uitstraalt, ontbreekt het niemand op het fort aan moderne gemakken.

Eten, feesten en slapen

Heeft u iets te vieren? U kunt Fort Bovensluis afhuren voor een jubileum, verjaardag, huwelijk of bedrijfsfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos. Alles kan in onze feestzaal in Willemstad. U maakt uw feestavond compleet met een overnachting in het aangrenzende recreatiepark. Klik hier voor de diverse huuraccommodaties.

Voorzieningen

Het restaurant annex feestzaal biedt plaats aan gezelschappen van 40 tot 300 personen. Komt u met minder dan 40 man? Ook dan bent u bij ons van harte welkom. Er zal dan echter zaalhuur worden berekend wanneer u een besloten feest wenst te geven.

Fort Bovensluis beschikt over alle ingrediënten om uw feest tot een daverend succes te maken. Zo kunt u gebruik maken van onze licht-, geluid- en beamerinstallatie en er is een podium aanwezig. Gaat u trouwen? Ook een trouwambtenaar op locatie behoort tot de mogelijkheden. Tenslotte beschikken wij over een ruim, eigen parkeerterrein, waar uw gasten gratis de auto kunnen plaatsen.

Kinderspeelruimte

Tijdens uw bezoek aan Fort Bovensluis zullen de kinderen zich geen moment vervelen! Terwijl u geniet van een kop koffie, diner of feest, vermaken zij zich prima in de aangrenzende animatieruimte. 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie? Fort Bovensluis is het gehele jaar telefonisch of per e-mail te bereiken.
Mail: fort@bovensluis.nl
Bel: 0168-472080

Waar is de feestzaal in Willemstad gevestigd?

Het eeuwenoude Fort Bovensluis neemt een prominente plaats in op camping Bovensluis. De feestzaal in Willemstad bevindt zich net buiten de vesting, middenin de polder. Vanaf het terras van Fort Bovensluis heeft u een schitterend uitzicht over het Hollands Diep.