Kamperen

Klik op onderstaande afbeelding om onze kampeermogelijkheden te bekijken.

Lekker vakantie vieren en kamperen in de buitenlucht. Camping Bovensluis heeft mooie plaatsen voor uw caravan, camper of tent. De camping is zeer gunstig gelegen op het ‘kruispunt’ van West-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

De kampeerplaatsen

De toeristische kampeerplaatsen op camping Bovensluis zijn over verschillende velden op het terrein verspreid. Hierbij is rekening gehouden met uiteenlopende behoeftes. Voor de visliefhebber zijn er plaatsen direct aan onze visrijke vijver. Houdt u van gezelligheid en contact met uw buren, kies dan voor een plek op ons gezamenlijke kampeerveld, dichtbij alle faciliteiten. Bent u op zoek naar rust en privacy, dan adviseren wij u een plekje achterin onze camping. Hier zijn de plekken afgebakend met een eigen groenafscheiding.

Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet. U kampeert op gras. Wij hebben geen verharde plekken. De plekken zijn voorzien van een elektra-aansluiting van 10 ampère en desgewenst van een eigen waterkraan. Televisie ontvangt u via uw eigen schotel. Wij beschikken niet over een kabel aansluiting. Over het hele terrein kunt u gratis gebruik maken van Wifi. Vergeet dus niet uw laptop in te pakken.

Kamperen in het hoogseizoen

De camping beschikt over vier sanitairgebouwen, waar u gratis kunt douchen. Met één druk op de knop heeft u 5 minuten lang warm water, dus geen gedoe met muntjes. Uiteraard is er een wasserette op de camping aanwezig. Is uw gasfles leeg? Geen paniek. De receptie verkoopt gasflessen. Geen zin om zelf te koken, haal dan een krokant frietje in onze snackbar.

Kamperen in het voor- en naseizoen

In het voor- en naseizoen is camping Bovensluis een oase van rust. Gelegen midden in een oer Hollands landschap, langs het Hollands Diep, is het een heerlijke plek om te kamperen, te ontspannen en te genieten van de natuur en de mooie omgeving. Met voldoende fiets, wandel en watersport mogelijkheden in de directe omgeving.

Meer info

Wilt u graag meer informatie over kamperen op camping Bovensluis of reserveren? Onze medewerkers van de receptie staan u graag te woord. U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 9.00 en 17.00 op nummer 0168-472568.