Activiteiten

Vervelen is er niet bij op camping Bovensluis. In de zomermaanden zorgt het animatieteam voor vertier voor jong en oud. In het Draak Droepie Clubhuis valt van alles te beleven! 

Kinder activiteiten

In de zomermaanden is er op camping Bovensluis een animatieteam actief. Dit betekent 7 weken lang, 6 dagen per week, volop activiteiten voor de kinderen. In het Draak Droepie Clubhuis wordt er geknutseld, gespeeld, gesport en gespeurd.

Feesten

Fort Bovensluis is, naast een restaurant, ook een geschikte feestlocatie. Gedurende het seizoen worden er hier diverse culinaire en muzikale themafeesten georganiseerd. Voor een overzicht van de feestelijkheden verwijzen wij u graag naar de activiteiten agenda.

Kaarten

Vindt u het leuk om op z’n tijd een kaartje te leggen? In het seizoen kunt u wekelijks een potje pokeren of klaverjassen. Gezelligheid staat uiteraard bovenaan, maar er zijn ook leuke geldprijzen te winnen. Voor de echte liefhebber is er één keer per jaar een klaverjasmarathon.

Bingo

Het alom bekende bingo spelletje is nog steeds populair. Ook in Fort Bovensluis draaien de bingo ballen in het hoogseizoen wekelijks. Voor kinderen en volwassenen wordt er een aparte bingo georganiseerd. Met een beetje geluk sleept u een leuke prijs in de wacht!

Fancy Fair

Het rad van avontuur, een schiettent, darten, muziek, lekker eten en heel veel kraampjes; dat zijn de ingrediënten van de jaarlijkse fancy fair. Een plein boordevol gezelligheid! Voor de kinderen zijn er volop activiteiten en is er een kindervrijmarkt. Wilt u zelf uw spulletjes aan de man brengen? U kunt via onze receptie gratis een kraampje reserveren.

Viswedstrijden

Recreatiepark Bovensluis herbergt een eeuwenoud fort. De oude fortgracht neemt een prominente plaats in op het park. De visliefhebber kan hier zijn hart ophalen. U kunt dagelijks recreatief uw hengeltje uitwerpen. Wilt u ook eens de competitie aangaan? Ieder seizoen worden er viswedstrijden georganiseerd voor kinderen, vrouwen en koppels.

Darttoernooi

Camping Bovensluis is er trots op om ook dit jaar weer plaats te mogen bieden aan het koppel darttoernooi ten bate van Kika. Aan het toernooi doen diverse bekende namen mee, maar ook u kunt zich als koppel aanmelden. Kunt u een behoorlijk pijltje werpen en wilt u het goede doel steunen, schrijf u dan vandaag nog in!

Sporten

Vindt u het leuk om u tijdens uw vakantie ook af en toe in het zweet te werken? Geen probleem! Camping Bovensluis beschikt over een voetbalveld, tennisbaan, volleybalnet en tafeltennistafel. Alle sportvoorzieningen zijn vrij toegankelijk, maar u kunt natuurlijk ook deelnemen aan een georganiseerd toernooi.