Horeca

U hoeft zich tijdens uw verblijf op camping Bovensluis niet druk te maken over het eten. Voor een ontbijt, lunch of diner kunt u terecht in één van onze horeca gelegenheden.

Cafetaria het Sluisje

Heeft u zin in een verkoelend ijsje, een lekkere vette hap of een ovengebakken pizza? Cafetaria het Sluisje doet dienst als ons fastfoodrestaurant. Deze gezellige horeca gelegenheid bevindt zich recht tegenover de speeltuin en grenst aan het buitenbad. U kunt hier dus heerlijk een terrasje pikken, terwijl uw kinderen ravotten in de speeltuin of plonsen in het zwembad.

Fort Bovensluis

Het restaurant op camping Bovensluis is gevestigd in een eeuwenoud fort. Ondanks dat de nostalgische sfeer van het pand behouden is gebleven, ontbreekt het niemand in het fort aan moderne gemakken. Het restaurant beschikt over een ruim terras dat uitzicht biedt op het Hollands Diep. In de achterliggende ruimte bevindt zich een recreatieruimte, waar de kinderen zich prima vermaken, terwijl u na een smakelijke maaltijd, nog even lekker na borrelt. De keuken van Fort Bovensluis biedt voor ieder wat wils. Geniet van een voordelig dagmenu of maak een keuze uit de uitgebreide kaart.

Feestlocatie en horeca

Fort Bovensluis doet ook dienst als feestlocatie. Gedurende het seizoen worden er diverse gezellige culinaire en muzikale feesten georganiseerd. Voor een overzicht van de activiteiten, verwijzen wij u naar onze activiteitenagenda.

Heeft u zelf iets te vieren, ook dan kunt u in Fort Bovensluis terecht.  Het restaurant annex feestzaal biedt plaats aan gezelschappen van 40 tot 300 personen. Komt u met minder dan 40 man? Ook dan bent u bij ons van harte welkom. Er zal dan echter zaalhuur worden berekend wanneer u een besloten feest wenst te geven.

Fort Bovensluis beschikt over alle ingrediënten om uw feest tot een daverend succes te maken. Zo kunt u gebruik maken van onze licht-, geluid- en beamerinstallatie en er is een podium aanwezig. Gaat u trouwen? Ook een trouwambtenaar op locatie behoort tot de mogelijkheden. Tenslotte beschikken wij over een ruim, eigen parkeerterrein, waar uw gasten gratis de auto kunnen plaatsen.