Vaste plaatsen

Wilt u langere tijd genieten van al hetgeen dat camping Bovensluis u te bieden heeft? Huur dan een seizoen- of jaarplaats.

De vaste plaatsen liggen verdeeld over het terrein. De gevarieerde ligging biedt u volop keus. Een plek gezellig tussen de mensen, dichtbij onze visrijke vijver of juist wat afgelegen met veel privacy? Alles is mogelijk! Alle plekken hebben een minimale afmeting van 100m². Wilt u graag meer leefruimte, voor een groot terras of een mooie tuin, zodat u optimaal kunt genieten van het buitenleven, ook die plaatsen zijn aanwezig.

Alle vaste plaatsen zijn voorzien van een 10 ampère elektra-aansluiting en uw caravan kan worden aangesloten op water en riolering. U beschikt over een eigen stroom- en watermeter, die aan het einde van het seizoen worden opgenomen en afgerekend.

Op onze vaste plaatsen kunt u terecht met uw eigen toercaravan, maar in overleg met de parkdirectie is het ook mogelijk een stacaravan te plaatsen. Camping Bovensluis heeft diverse stacaravans te koop in verschillende prijsklassen.

Seizoenplaats

Een seizoenplaats beslaat de periode van 1 april tot 1 oktober. Gedurende deze periode kunt u onbeperkt vakantie komen vieren en op deze manier ieder zonnestraaltje meepakken. In de winterperiode mag uw caravan op de plaats blijven staan, zodat u het volgende seizoen alleen nog maar de terrasstoelen buiten hoeft te zetten. Het is in de winterperiode weliswaar niet toegestaan om in uw caravan te verblijven, maar u bent in deze tijd uiteraard van harte welkom voor onderhoud of een statuscheck.

Jaarplaats

Wilt u de schoonheid van ieder seizoen op de camping ervaren of het gehele jaar lang uw hengel kunnen uitgooien op één van de vele viswateren die de omgeving rijk is? Kies dan voor een jaarplaats.  U bent het gehele jaar van harte welkom op het terrein. Zo wordt de camping letterlijk uw tweede thuis. Permanent wonen op de camping in niet toegestaan. Tijdelijk verblijven wel.

Meer informatie over vaste plaatsen

Voor meer informatie over onze vaste plaatsen kunt u contact opnemen met onze receptie.