Veel gestelde vragen

Mogen er honden op het park?

Per staanplaats/accommodatie zijn maximaal 2 honden toegestaan. Voor het verblijf van de hond wordt een toeslag berekend. Honden dienen op ons park te worden aangelijnd en buiten ons park te worden uitgelaten.

Is er beddengoed aanwezig?

In al onze huuraccommodaties zijn kussens en dekbedden aanwezig. Bedlinnen is niet inbegrepen, maar optioneel bij te boeken (€ 12,35 per persoon).

Is er Wifi op het park?

Jazeker! U kunt op ons park gratis gebruik maken van Wifi (100% dekking niet gegarandeerd).

Kunnen wij onze (vis)boot bij de accommodatie parkeren?

Bij een aantal accommodaties is het mogelijk om uw (vis)boot bij het huisje te plaatsen. U kunt hier desgewenst ook de accu opladen.

Ik verwacht buiten de openingstijden van de receptie aan te komen. Kan dat?

Het is mogelijk om buiten de openingstijden van de receptie te arriveren. Stel ons hier echter tijdig (telefonisch) van op de hoogte. We stemmen dan af op welke manier u ons park en de accommodatie alsnog kunt betreden.

Is uw park met het openbaar vervoer te bereiken?

Wanneer u met het openbaar vervoer reist, kunt u helaas niet bij onze voordeur uitstappen. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich in Willemstad. Vanaf hier is de afstand tot ons park nog circa 2,5 kilometer.

Is er een supermarkt op het park?

Helaas is er op ons park geen supermarkt aanwezig. De dichtstbijzijnde winkel vindt u in de omliggende dorpen: Willemstad (Jumbo), Klundert (Albert Heijn) en Fijnaart (Jumbo/Aldi).

Is het mogelijk om voor langere termijn op het park te verblijven?

Ja, dat is mogelijk. Het is echter niet toegestaan om op ons park te wonen. Wanneer u een lange periode bij ons wilt verblijven, komt u wellicht in aanmerking voor onze lange termijn tarieven. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe is het douchen in de sanitairgebouwen geregeld?

Douchen in onze sanitairgebouwen is gratis. U hoeft hiervoor geen muntjes aan te schaffen. Middels één druk op de knop heeft u vijf minuten lang warm water.

Over hoeveel ampère beschikken wij op onze kampeerplaats?

Al onze kampeerplaatsen zijn voorzien van een eigen elektriciteitspaaltje, waar u 10 ampère stroom kunt aftappen.

Mogen we bbq’en op het park?

Barbecueën is toegestaan. Houd echter de brandveiligheid goed in acht en spaar onze grasvelden.

Zijn de trekkershutten voorzien van keuken- en kookgerei?

Ja, onze trekkershutten zijn volledig ingericht en dus ook voorzien van pannen, servies en bestek.

Hoe moeten we betalen?

Betaling dient vooraf te geschieden. Wanneer u een reservering maakt, ontvangt u van ons een bevestiging met daarin de uiterste betaaltermijn.

Is het mogelijk om onze visboot op het park te water te laten?

Hoewel ons park langs het Hollands Diep ligt is het helaas niet mogelijk uw boot op ons park te water te laten. Willemstad (circa 2,5 kilometer) beschikt echter wel over een trailerhelling.

Hoe laat moeten wij vertrekken?

Op de dag van vertrek dient u de sleutels van onze huuraccommodaties voor 10.00 uur bij de receptie af te geven. Onze kampeerplaatsen dienen om 12.00 uur weer leeg opgeleverd te worden.

Hoe laat mogen wij van de accommodatie/plaats gebruik maken?

Onze huuraccommodaties zijn op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur voor u beschikbaar. Heeft u een campingplaats gereserveerd, dan mag u hier vanaf 12.0 uur gebruik van maken.