Voorzieningen

Receptie

Bij de receptie kunt u terecht met al uw vragen. Ook voor de levering van uw gasfles zijn wij op weekdagen geopend.

Recreatieplas

Rondom het authentieke Fort Bovensluis ligt nog een gedeelte van de eeuwenoude fortgracht. Dit water neemt een prominente plaats in op het park. De visliefhebber kan hier zijn hart ophalen, maar ook voor recreatie op het water is de gracht uitermate geschikt.

Internet

U kunt op ons park gratis gebruik maken van Wifi (100% dekking niet gegarandeerd). De inlogcode is verkrijgbaar bij de receptie.

Sanitaire voorzieningen

Achter het receptiegebouw vindt u een toiletgebouw met douches. Voor het gebruik van de douche heeft u geen muntjes nodig. Middels een druk op de knop in de muur beschikt u 5 minuten lang over warm water.

Wasserette

U kunt gebruik maken van de wasmachines op het park. U kunt bij de machines contactloos betalen met uw bankpas. U bent dus niet afhankelijk van de openingstijden van onze receptie. Wasmiddel wordt automatisch toegevoegd en hoeft u dus niet mee te nemen.

Horeca voorzieningen

In het seizoen beschikt het park bij voldoende belangstelling over een snackbar die dagelijks geopend is van 12 uur tot 21 uur.

Zwembad

Bij mooi weer kunt u vrij gebruik maken van het openluchtzwembad. Het bad heeft een diepte van 1.37 meter en een afmeting van 7 x 14 meter. Speciaal voor de aller kleinsten is er een ‘pierenbadje’. Bent u niet zo’n waterrat? Dan zijn er genoeg zonnige plaatsen op de aangrenzende ligweide.

Hollands Diep

Recht tegenover het park, achter de dijk ligt het Hollands Diep. Een prachtig water, wat ontsloten is middels een wandelpad vanaf de camping. De roofvisser kan hier zijn hart ophalen, maar het is langs de waterkant ook heerlijk recreëren.

Speeltuinen en sportvelden

De speeltuinen en sport voorzieningen op het park zijn allen vrij toegankelijk en gratis te gebruiken. Het park beschikt over een voetbalveld, tennisbaan, volleybalnet en tafeltennistafel. Voor de kinderen zijn er, verspreid over het terrein, diverse kleine speelplaatsen en één centrale grote speeltuin.

Animatie

Bij voldoende belangstelling is er in de zomervakantie voor de kinderen een animatieteam actief. In het Draak Droepie Clubhuis wordt er dan volop geknutseld, gespeeld, gesport en gespeurd. Een programma voor seizoen 2022 is nog niet bekend.