Voorzieningen

Receptie

Bij de receptie kunt u terecht voor de ochtendkrant. Is uw gasfles leeg? Geen paniek! Ook gasflessen zijn via de receptie te verkrijgen. Uiteraard zijn de receptiemedewerkers ook het aanspreekpunt voor al uw vragen en informatie over de omgeving.

Fietsverhuur

Wilt u de omgeving per fiets gaan verkennen? Dat is zeker de moeite waard! In de streek zijn diverse mooie fietsroutes uitgezet, met in de zomermaanden voorzieningen voor een oversteek per veerpont. Recreatiepark Bovensluis verhuurt standaard fietsen per dag of per week. Op aanvraag zijn er enkele kinderfietsen en kinderzitjes beschikbaar.

Recreatieplas

Rondom het authentieke Fort Bovensluis ligt nog een gedeelte van de eeuwenoude fortgracht. Dit water neemt een prominente plaats in op het park. De visliefhebber kan hier zijn hart ophalen, maar ook voor recreatie op het water is de gracht uitermate geschikt. Het park verhuurt hiertoe kano’s en waterfietsen.

Internet

U kunt op ons park gratis gebruik maken van Wifi (100% dekking niet gegarandeerd). De inlogcode is verkrijgbaar op onze receptie.

Sanitaire voorzieningen

Verspreidt over het park vindt u een viertal toiletgebouwen. Voor het gebruik van de douche heeft u geen muntjes nodig. Middels een druk op de knop in de muur beschikt u 5 minuten lang over warm water.

Wasserette

Op vakantie houdt u zich liever niet bezig met huishoudelijke klussen, maar als de bodem van uw koffer in zicht is, kunt u altijd gebruik maken van de wasserette op het park. U kunt bij de machines contactloos betalen met uw bankpas. U bent dus niet afhankelijk van de openingstijden van onze receptie. Wasmiddel wordt automatisch toegevoegd en hoeft u dus niet mee te nemen.

Horeca voorzieningen

Het park beschikt over een gezellige snackbar die dagelijks geopend is van 12 uur tot 22 uur.

Zwembad

Bij mooi weer kunt u vrij gebruik maken van het openluchtzwembad. Het bad heeft een diepte van 1.37 meter en een afmeting van 7 x 14 meter. Speciaal voor de aller kleinsten is er een poedelbadje. Bent u niet zo’n waterrat? Dan zijn er genoeg zonnige plaatsen op de aangrenzende ligweide.

Hollands Diep

Recht tegenover het park, achter de dijk ligt het Hollands Diep. Een prachtig water, wat ontsloten is middels een wandelpad vanaf de camping. De roofvisser kan hier zijn hart ophalen, maar het is langs de waterkant ook heerlijk recreëren.

Speeltuinen en sportvelden

De speeltuinen en sport voorzieningen op het park zijn allen vrij toegankelijk en gratis te gebruiken. Het park beschikt over een voetbalveld, tennisbaan, volleybalnet en tafeltennistafel. Voor de kinderen zijn er, verspreid over het terrein, diverse kleine speelplaatsen en één centrale grote speeltuin.

Animatie

In de zomervakantie is er voor de kinderen een animatieteam actief. In het Draak Droepie Clubhuis wordt er volop geknutseld, gespeeld, gesport en gespeurd. Klik hier voor meer informatie over het animatieprogramma.